m_fyrtorn

ORD OM FJELL
Nytt fjelldikt hver dag
Trykk HER

v_jotunheimen

logo_sognefjellshytta

Opplevingar for heile familien

2000032731-58568 1024_2
                                                                                                                                       Foto: Terje Rakke/NordicLife/Visitnorway.com

Vi byr på god mat, triveleg og avslappa atmosfære, og mange forskjellige aktivitetar, dette gjer Raubergstulen til den perfekte plassen for familieferien i år!!


2 døgn halvpensjon for familien (2 vaksne og 2 born) inkludert tur til Galdhøpiggen, Kr. 5995,-
(Denne prisen inkluderar overnatting på rom med dusj og toalett, 3-retters middagbuffet og frokost med selvsmurt nistepakke + tur til Galdhøpiggen (Born u/13 år))


Vi har mange familerom med både 4 og 5 sengar og dusj og toalett. Vi ynskjer at barenfamiliane skal triavst hjå oss og vi prøvar derfor å legge tilrette for at barna skal ha det fint medan dei er hjå oss.
Vi prøvar å leggje opp til ein barnevenleg meny i tillegg til at vi i høgsesongen har isbuffet til dessert attpå middagen kvar dag.
I Peisestua vår finst det diverse spel, kortstokkar og bøker som ein kan låne medan dykk bur hjå oss.


Raubergstulen ligg naturskjønt til ved foten av Galdhøpiggen og det er mange moglegheiter for aktivitetar her og i nærområdet.

Turstigar

Turstigar

Rundt Raubergstulen har vi fleire merka turstigar som er lette å gå.Det finns både kort og lengre turar.Spør i resepsjonen etter turkart.Les meir.

Les mer

Mimisbrunnr Klimapark 2469

Mimisbrunnr Klimapark 2469

I Klimapark2469 – Mìmisbrunnr ved Juvfonna innunder Galdhøpiggen får du enestående innsikt i klimaendringer siden siste istid.  Du vil se og oppleve og få informasjon om mange ulike tema, og...

Les mer

Klatreparken

Klatreparken

Galdhøpiggen Klatrepark ligg kun 2 minutters gåtur frå resepsjonen på Raubergstulen.Her er det full fart heile sommaren!Like artigt for vaksne som born.Les meir på Galdhøpiggen Klatrepark sine heimesider HER

Les mer

Fjellridning

Fjellridning

Ta med heile familien på ridetur!Ein fin aktivitet for heile familien.Våre islandshestar tek dykk med ut på tur i naturskjønne omgivelser rundt Raubergstulen. Les meir.

Les mer

Galdhøpiggen

Galdhøpiggen

Galdhøpiggen, Norges høgaste fjell.Raubergstulen er eit perfekt utgangspunkt om dykk ynskjer å koma dykk til Galdhøpiggen.Kvar dag i sommarsesongen og i helgene utover hausten har vi guida turar til Galdhøpiggen...

Les mer